Dagboken min

Dagboken min

Oldemor 80 år

FinnøyOpprettet av mogh 03 april, 2011 08:47

Lørdag 19. februar 2011

Mandag var oldemor Aslaug 80 år og i dag har vi feiret henne på Utsyn (der mamma og pappa giftet seg). Alle var samlet, både barn, barnebarn og oldebarn. Jeg storkoste meg sammen med de andre ungene. Seks oldebarn totalt, de fleste på min alder. Vi lekte på gulvet med biler og dukkevogner og masse andre leker. En veldig morsom dag.

Igjen, gratulerer med dagen oldemor!

Jul på Finnøy

FinnøyOpprettet av mogh 03 april, 2011 07:47

Søndag 18. desember 2010

Siden vi reiser til Måløy til jul og nyttår, har vi vært på Finnøy og tyvstartet feiringen denne helgen. I går fikk jeg være med farmor å pynte juletreet. Veldig spennende med et sånt stort tre i stua. Og så med alle de blanke kulene og alle de små lysene. Samtidig er jeg veldig glad i lekene til farmor og farfar, spesielt ringene som kan stables på pinne.

Ellers har hele Finnøy-familien her vært innom for å hilse på, en skikkelig familiehelg tett oppi julaften. Koselig. Matilde og jeg lekte sammen på golvet i dag. Hun liker godt å gjemme seg bak gardinet og titte frem til meg.

Gratulerer med dagen Matilde!

FinnøyOpprettet av mogh 14 nov., 2010 21:45

Tirsdag 2.november 2010

I dag fyller søskenbarnet mitt, Matilde, ett år. Tenk et helt år allerede! Store jenta. Hun feirer dagen sammen med farmor og farfar med familie, mens vi feiret sammen med henne i helgen. Alle fikk kake og is og masse annet godt, og hun fikk gåbil, tøfler og klær. Hun har sikkert fått flere fine ting i dag også.

Pappa og jeg var forresten lenge på Finnøy i helgen, vi reiste allerede torsdag, dermed fikk vi besøkt både Matilde, Anne og Maria før helgen i det hele tatt var begynt. Fredag var vi hjemme med farmor og lørdag kom mamma også. Mamma har ikke jobbet mer enn en uke i barnehagen etter permisjonen, men det var nok til at hun ble smittet med omgangssyken. Hun er bedre nå, men har stort sett holdt senga siden natt til søndag. Må bare ønske deg fortsatt god bedring mamma. Fint å ha deg hjemme igjen, men bedre når du er frisk.

Finnøy i finvær

FinnøyOpprettet av mogh 19 okt., 2010 20:09

Søndag 3.oktober 2010

Denne helgen har vi vært hos farmor og farfar. Jeg fikk springe rundt i åttehjulingen min på terrassen i det fine været. Fart og spenning utendørs er midt i blinken for meg! Mer action ble det senere på lørdagen da jeg fikk prøve husken til Anne og Maria mens vi var på besøk hos dem.

Matilde kom bort noen timer i dag formiddag, så da hadde jeg selskap av en på min alder. Men hun er kommet så mye lenger enn meg, at det er vanskelig å holde på lekene. Hun bare tar med seg og krabber bort om hun vil. Egentlig ikke så farlig for meg, jeg bare leker med noe annet.

Bursdagsselskap

FinnøyOpprettet av mogh 02 sep., 2010 20:58

Søndag 29.august 2010

Anne fylte 2 år på onsdag som var og vi ble invitert i selskap i dag. Overraskende fint vær gjorde at vi var mye ute. Jeg fikk prøve dissen til Anne og Maria. Tror jeg må få meg en slik jeg og.

Matilde og Anders

FinnøyOpprettet av mogh 14 april, 2010 21:28

Søndag 21.mars 2010

Denne helgen har vi vært på Finnøy og i dag var alle samlet hos farmor og farfar. Pappa la meg på siden av Matilde for å ta bilde og alle sto over for å få oss til å smile samtidig. Det ble tatt noen bilder her ja.. Klart noe gjenstår, men jeg nærmer meg nå Matilde på vekt og lengde. Begynner å bli en stor gutt!

Jul på Finnøy

FinnøyOpprettet av mogh 16 feb., 2010 22:17

Torsdag 24.desember 2009

Så er kvelden endelig kommet. Min første julefeiring. Og noe så sjeldent som en hvit jul. Vi er samlet alle barn og barnebarn hjemme hos farmor og farfar, tolv stykker totalt. Veldig kjekt å få feire sammen med søskenbarn og tanter og onkler. Huset lukter fortsatt av pinnekjøtt mens Maria springer rundt og deler ut pakker til oss andre. Alle får det de ønsker seg og mere til. Til og med jeg får masse pakker, selv om jeg sover gjennom mye av denne begivenheten også.