Dagboken min

Dagboken min

Godt nytt år!

MåløyOpprettet av mogh 03 april, 2011 07:51

Fredag 31. desember 2010

I år var det tid for jule- og nyttårsfeiring på Måløy. Vi kjørte til Bergen og tok hurtigruta videre, så slapp vi så mye kjøring. Jeg fant ikke helt roen på lugaren, så det ble lite søvn på familien Ildstad denne natten. Men deilig å være fremme i Måløy tidlig på morgenen lille julaften.

Vi var samlet hele familien til mamma, så det har vært fullt hus i mange dager. De fra Sandnes kom dagen før oss og ble en uke og tante Elisabeth og familien var med oss julaften og juledagene. Det har blitt mye spising og kos. Første uka hadde vi nydelig vintervær med snø og solskinn, og da ble det også noen turer ut. Men nå er det møkkaveir, som mamma sier.

Jeg har lært meg flere nye ting denne turen. Jeg klapper enten jeg er glad eller lei meg. Og jeg vinker til folk som går, og leker som jeg selv kaster fra meg. Jeg deler med meg av leker og skjeer og andre ting jeg kan tenke meg at andre vil jeg skal putte i munnen på dem. Er altså blitt riktig så sosial. Jeg drikker endelig av flaske alene. Og ikke minst ble det liv i huset da jeg i dag kom meg opp i sittende stilling bare noen sekunder etter at pappa hadde lagt meg på magen på gulvet. Jeg kommer meg mer og mer rundt omkring.

I dag er det altså selveste nyttårsaften. 2011 ser ut for å bli et begivenhetsrikt år. Fra januar til mars skal mormor komme til Stavanger for å være dagmamma for meg. Til påsken flytter vi til Finnøy og i mai kommer lillesøster. Jeg begynner nok i barnehage til den tid om det er plass til meg.

Ønsker dere alle et godt nytt år!

Påskeferie hos mormor og morfar

MåløyOpprettet av mogh 14 april, 2010 21:32

Tirsdag 6.april 2010

Da var vi kommet hjem fra en koselig påskeferie på Måløy hos mormor og morfar. Synes det var kjekt å endelig få treffe tante Elisabeth og onkel Geir og søskenbarna mine Eirik og Kristian. De var flere ganger på besøk oppe i gate 6, og vi ble også invitert ned til dem i gate 3.

Turen opp var lang, men med mange stopp og en overnatting i Bergen gikk det bra. Da vi kom frem snødde det, og det gjorde det nesten uavbrutt det første døgnet. Heldigvis smeltet snøen fort og resten av påsken var det vår i luften.

Vi nøt late dager sammen med familien. Det gikk stort sett i spising, turgåing og soving, og det er jo perfekt det!

Litt mer action ble det da Eirik og jeg badet sammen i badekaret til mormor. Jeg satt i stolen min og sparket og han brukte den skrå enden som sklie så det ble mye skvetting og vann over alt. Forhåpentligvis har det tørket opp igjen nå. Vi hadde det i hvert fall veldig morsomt.