Dagboken min

Dagboken min

Bursdagsfest på Finnøy

MerkedagerOpprettet av mogh 23 nov., 2010 21:26

Søndag 21.november 2010

Så var enda en feiring over. Siden mamma er i Barcelona fikk vi feire hos farmor og farfar på Finnøy. Enklere det enn å invitere alle til byen - i hvert fall for pappa. Hele Finnøy-gjengen var samlet; tanter og onkler, søskenbarn og oldemor.

På bordet sto nok en Mikke Mus-kake sammen med masse annet godt. Bursdagssangen ble sunget og presanger overlevert. Av farmor og farfar fikk jeg Mikke Mus-gåbil og av tanter og onkler fikk jeg ullklær. Og Oldermor hadde strikket bukse og sokker. Fine ting alt sammen, takk skal dere ha!

At dette var et barneselskap er ingen tvil om. Vi fire søskenbarna lagde liv og var det naturlige midtpunktet, til stor underholdning for de voksne. Vi fartet rundt og byttet på å springe med åttehjulingen og den nye gåbilen. Men vi satt også lenge på gulvet og lekte sammen. En tipp topp dag, som Mikke Mus ville sagt.

Bursdagsfest på Stokka

MerkedagerOpprettet av mogh 14 nov., 2010 21:46

Lørdag 13.november 2010

Siden mamma reiser til Barcelona når jeg fyller året neste helg, feiret vi bursdagen min i dag. Mormor og morfar er i byen hele uka og de hadde med seg oldemor fra Storhaug. Onkel og de fra Sandnes kom også, så vi var totalt elleve rundt bordet.

Mamma og pappa hadde bakt både marsipan- og Mikke Mus-kake til meg, så det ble nok sukker på meg denne dagen. Jeg fartet rundt og var i full sving hele selskapet. Gjestene hadde med presanger og mamma og jentene hjalp meg med å åpne. Jeg fikk mange fine klær og leker. Takk skal dere ha alle sammen!

Frida var med og viste meg hvordan jeg skulle leke med klossene jeg fikk av mormor og morfar. Veldig kjekt med besøk som kan leke med meg, trives veldig godt med mange folk og mye liv her hjemme. Takk for at dere ville komme å feire dagen med meg på Stokka.

Før selskapet var slutt fikk Hedda en kosedress av mamma og den var stor nok til at både hun og Frida kom inni samtidig. Deilig myk og god.

Ti måneder og seks tenner

MerkedagerOpprettet av mogh 20 sep., 2010 22:00
Mandag 20.september 2010

Tenk i dag er jeg ti måneder og snart en stor gutt. Mamma synes tiden går så altfor fort. Jeg har bare en måned igjen sammen med mamma hjemme før hun må på jobb igjen, men da skal jeg jo være hjemme med pappa. Blir kjekt det, men kommer til å savne deg mamma.

Jeg har nå fått fire tenner oppe, to av de kom i helgen og brakte med seg mye ubehag. Så mamma og pappa har gitt meg en liten pause i sove selv-kurset jeg startet på forrige mandag. Men jeg har allerede blitt veldig flink. Har sovnet av meg selv tre kvelder etter at mamma eller pappa har kommet inn en ekstra gang etter legging.

Åtte måneder og en tann

MerkedagerOpprettet av mogh 22 juli, 2010 22:39

Tirsdag 20.juli 2010
9150 gram - 72 cm

Tenk i dag er det allerede åtte måneder siden jeg ble født! Og som gave har jeg fått min aller, aller første tann! Mamma og pappa er så stolte. Jeg har heldigvis sluppet unna de største plagene. Har klødd noe i munnen, tygd på de lekene det går an å tygge på, samt fingrene til mamma og pappa. Men det har gått bra. Jeg har fått litt bedøvelsesmiddel på gummene noen ganger, og jeg som liker alt som kommer i min munn bare smatter det i meg.

Halvtårsdag

MerkedagerOpprettet av mogh 20 mai, 2010 22:50

Torsdag 20.mai 2010

Nå er det allerede et halvt år siden jeg ble født! Mamma og pappa er forskrekket over hvor fort tiden går, mens jeg bare gleder meg over å stadig oppdage nye ting her i verden. Ingen stor feiring, men helt klart en dag å merke seg.

Dåpsdagen min

MerkedagerOpprettet av mogh 01 mars, 2010 19:56

Søndag 28.februar 2010

I dag våknet jeg og var i perlehumør. Jeg lå lenge under ranglestativet og lo og koste meg for meg selv, mens mamma og pappa styrte på for å bli klar til kirken. Det som var litt dumt med å være så mye våken på morgenen var at jeg ble veldig trøtt da vi kom til kirken. Etter litt hyl og skrik fikk jeg noe å drikke før jeg til slutt sovnet i armene til pappa. Der sov jeg til gudstjenesten var over.

Det var pappa som bar meg opp til døpefonten, mens fadderne mine, som er tante Eli og onkel Egil på mamma sin side og tante Anita og onkel Lars på pappa sin side, sto rundt og så på sammen med mamma. Et par av søskenbarna mine lurte seg visst også med opp.

Etter kirken dro vi hjem til Stokka. Der var det dekket bord til 17 og farmor sto allerede med grytene. Oldemor Aslaug trillet tur med meg slik at jeg fikk sove litt - tror jammen jeg sov over hele middagen. På menyen sto lammelår til middag, sjokoladepudding og panna cotta til dessert og masse kaker til senere på dagen. Men jeg fikk selvfølgelig bare den vanlige flasken. Gleder meg til jeg også kan smake på de voksnes mat. Og det gjør visst mamma og pappa og.

Det ble en veldig koselig dag, i alle fall tror jeg alle hadde det kjekt. De små lekte og de voksne lot praten gå. Jeg var litt mer våken igjen utpå dagen og ble da et naturlig midtpunkt. Alle ville holde meg og jeg ble sendt rundt for å hilse på beste- og oldeforeldre. Masse gaver fikk jeg også, det var blant annet bøker, album, penger og sølv. Takk skal dere ha!