Dagboken min

Dagboken min

Gratulerer med dagen Frida og Sebastian

BesøkOpprettet av mogh 03 april, 2011 09:08

Søndag 27. mars 2011

I dag har vi vært i storselskap til Frida (3år) og Sebastian (8år). De feiret dagen sammen med søskenbarnet og onkelen deres som også fyller år på denne tiden. I starten ble det kanskje litt vel mange nesten ukjente for meg, men jeg ble fort varm i trøya og suste rundt på gulvet og utforsket alt. Resten av selskapet var jeg i storform og koste meg med slikkepinne, vafler, kaker og brus. Akkurat som et selskap skal være

Gratulerer med dagen Frida og Sebastian!

Besøk hos Kaia

BesøkOpprettet av mogh 06 juni, 2010 21:21

Søndag 6.juni 2010

I dag har jeg vært på besøk hos Kaia (Kongsvik), eller den fremtidige kjæresten min, som mamma og pappa sier. Hun er litt over to uker og fortsatt veldig, veldig liten synes mamma og pappa. At jeg var enda mindre har de visst glemt helt.

En nydelig jente er hun i alle fall, og Margrete og Eirik har all grunn til å være stolte. Hun sov for det meste mens vi var der, men lagde litt lyd innimellom. Akkurat som det skal være.

Midt oppi amming og soving så inviterte de altså oss på helgrillet kalkun. Jeg fikk sitte på fanget til pappa og smake litt av kjøttet og er enig med alle de andre at det var veldig godt.

Imsland

BesøkOpprettet av mogh 26 mai, 2010 22:26

Mandag 24.mai 2010

Endelig fikk jeg treffe oldemor Annfrid i Imsland. Vi reiste inn lørdag og fikk bo i det nye huset til Marit og Hans. Jeg fikk eget rom og sov godt, slik jeg bruker å gjøre. Vi var oppom oldemor og oldefar hver dag, og i dag fikk vi middag før vi reiste. Det var kjekt å treffe oldefar igjen hjemme. Han så betydelig bedre ut nå når han har fått være hjemme en stund etter den lange tiden på sykehuset.

Det var til tider mange folk på gården. Anne og Geir tok turen innom søndag med Henriette og Lena og Elisabeth og Arne var med på middagen i dag med Amalie og Anna. Så nå er det kun Trine som jeg ikke har truffet fra farfar sin side.

Så vil jeg bare takke for oss. Kjekt å få bo hos Marit og Hans. Det er virkelig et stort og flott hus de har fått seg. Henriette og Lena var med da jeg badet, noe jeg alltid liker. Og hos oldemor fikk jeg smake kake med gul krem. Alltid kjekt med mange folk og mye som skjer.

17.mai i Arendal

BesøkOpprettet av mogh 20 mai, 2010 22:47

Mandag 17.mai 2010

Min første 17.mai har jeg feiret i Arendal hos Lise, søskenbarnet til pappa. Vi reiste ned lørdag og var innom dyreparken på veien. Lise kom med buss fra Arendal. Jeg sov for det meste og fikk egentlig ikke så mye med meg. Men mamma og pappa kunne fortelle om løver og tigre og sauer og andre eksotiske dyr. Blir nok kjekkere for meg når jeg blir større og kan springe rundt og kikke selv.

I går var det mye regn og vi var for det meste inne, men i dag har været heldigvis vært noe bedre og vi har hatt en fin feiring. Pappa bar meg i selen på magen slik at jeg fikk se på alt livet rundt meg. 17.mai er spennende. Masse folk, masse lyder og masse ting som skjer. Alle er pyntet og fine, til og med jeg fikk sløyfe på. Og, i anledning dagen, fikk jeg smake litt is igjen:)

Til slutt vil jeg gratulere oldemor Gunhild med 97-årsdagen!

Middag hos Gunhild og Sonja

BesøkOpprettet av mogh 20 mai, 2010 22:46

Fredag 14.mai 2010

Mormor og morfar er på besøk i byen og i dag har vi alle spist middag hos Sonja og Gunhild. Veldig kjekt å treffe alle igjen. I tillegg fikk jeg treffe Marit og Ole for første gang. Marit er søster til mormor.

Jeg fikk sitte på fanget til oldemor og fikk mye oppmerksomhet fra alle som var der. Sånt liker jeg – så da er det bare å smile og le (hyle).