Dagboken min

Dagboken min

Vår!

HjemmeOpprettet av mogh 05 mai, 2010 22:15

Onsdag 5.mai 2010
7640 gram - 64 cm

Det går mot sommer og våren har vist seg fra sin beste side de siste dagene. Deilig med sol og varme. Mye bedre å være ute nå når jeg slipper fire lag med ull og den store dunposen. Mamma og jeg er ute og triller flere ganger til dagen.

Siden sist jeg skrev har jeg fått smaken på flere typer mat. Nå lager mamma middag til meg, koker poter og gulrøtter og moser med stavmikseren. Det er noe av det beste jeg får. På formiddagen har jeg også et måltid med most frukt, eple og mango for eksempel. Men fortsatt er jeg veldig glad i melkeflaska mi.

Fredag i forrige uke var jeg på 5-månderskontroll og fikk vaksine, en sprøyte i hvert lår. Var ikke noe godt, men glemte det fort. Helsesøster veide og målte meg og kunne fortelle at jeg fulgte kurvene fint. Hun var ikke spesielt imponert over meg da jeg skulle ligge på magen, men deg har jeg funnet ut av nå – bare se på bildene! Nå støtter jeg meg med armene og kan ligge lenge uten å kave og streve. Rulle over på siden gjør jeg også, men armene kommer litt i veien for å komme helt rundt.