Dagboken min

Dagboken min

Første dager hjemme

NASTOpprettet av mogh 02 feb., 2010 08:38

Onsdag 2.desember 2009
2725 gram

Nå har jeg funnet roen her hjemme. Det var litt vanskelig å sove de første dagene, alt var så nytt. Her er soverommet mørkt, kjølig og rolig, på sykehuset var det lyst, varmt og travelt, med lyder av pleierne som sprang rundt hele døgnet. Men selv om jeg nå har vent meg til å sove her, blir det ikke så mye søvn på mamma og pappa.

De har fått skjema fra sykehuset og skal gi meg mat hver tredje time. På dagtid vekker de meg slik at jeg kan drikke litt av mamma, ca en halvtime får jeg bruke, selv om jeg ikke orker så lenge. Så når jeg sovner igjen gir de meg melk via sonden. Det tar også en halvtime siden melka ikke skal renne for fort ned i magen min. Så til slutt ligger jeg på magen til pappa en halvtime for å unngå gulping, mens mamma pumper seg til neste måltid. Som så er en og en halv time til. Og slik går nå dagene.. Ikke rart de blir litt slitne av og til.

Jeg har nå endelig fått truffet besteforeldrene og flere i familien min. Det var strengt besøksforbud på sykehuset på grunn av svineinfluensa, så der var det bare mamma og pappa som fikk komme. Mormor og morfar er på besøk fra Måløy, de kom ned dagen etter jeg ble født og blir ut denne uka. Farmor og farfar var innom i helgen og i går var det Anne og Maria sin tur. De er de eldste søskenbarna mine fra Finnøy. Mormor og morfar hadde med seg oldemor i dag så da var vi samlet fire generasjoner i sofaen. Veldig kjekt med besøk selv om jeg egentlig sover gjennom det meste. Og så må jeg bare si takk for alle gavene jeg har fått!