Dagboken min

Dagboken min

Første flaskemåltid

NASTOpprettet av mogh 02 feb., 2010 08:41

Tirsdag 8.desember 2009
2990 gram

I går kveld fikk jeg drikke av flaske for aller første gang. Det gikk veldig mye fortere enn fra mamma, så mye av melka rant utenfor. Jeg skal visst få prøve en annen type flaske for å se om den kan passe bedre. Apoteket har en med mindre hull i til oss som er for tidlig født og skal kombinere flaske og bryst.

Fortsatt kommer det en dame fra sykehuset tre dager i uken og veier meg. Mamma og pappa spør og graver om alt mulig og damen svarer som best hun kan. De virker godt fornøyd med at jeg vokser og legger på meg fint, alle tre. De skryter også av at jeg drikker bedre og bedre fra mamma når jeg er våken, men slitsomt er det, så jeg tror de fortsatt gir meg mesteparten via sonden mens jeg sover.

Siden det minker på melka fra sykehuset får jeg mer og mer morsmelkerstatning. Først prøvde vi NAN 1, men den ble jeg så sur av, i begge ender som pappa sier, at den måtte jeg kutte ut. Nå får jeg Småfolk 1 og den er mye bedre for meg. Det skal visst være flere jeg kan prøve, så vi får se hvilken som er best for meg.

Søndag var Frida, Sebastian og Hedda fra Sandnes besøk og i dag kom Matilde fra Finnøy, så da er det bare søskenbarna på Måløy jeg ikke har truffet. Dit skal vi visst i påsken, så det gleder jeg meg til selv om det blir en lang biltur.