Dagboken min

Dagboken min

Hidra

TurerOpprettet av mogh 02 sep., 2010 20:55

Torsdag 19.august 2010

Nå har de siste gjestene våre dratt, men vi har en dag til her på Hidra.

I helgen var Matilde, tante og onkel her. De hadde med seg nøkkelen til hytta, siden vi kom rett fra Mandal og Danmark. Lørdagen gikk vi tur opp til Hågåsen og så på ruinene fra krigen. Et spennende område. Været var fint og vi nøt turen og utsikten over havet og Kirkehavn.

Mandag tok vi ferjen over til fastlandet for å besøke Sogndalstrand, en koselig liten bygd utenfor Sokndal. Vi ruslet litt rundt før vi hadde lunsj på Songdalstrand kulturhotell. Absolutt verd et besøk. Veien tur-retur var en opplevelse i seg selv, med smale svingete veier.

Tirsdag kom Kaia, Margrete og Eirik. Kaia hadde vokst seg til å bli ei stor og livlig jente. Fortsatt var været bra og vi trillet flere turer sammen. Galne som foreldrene hennes er, badet de i sjøen nedenfor hytta. (Egentlig er det vel bare mamma og pappa som er pysete som ikke har badet i år..)

I morgen skal vi treffe Samar og Kjetil som bor i Sverige. De er på ferie og låner hytta til foreldrene hans litt nord for Flekkefjord. Skal bli kjekt å møte pappas barndomskamerat og kona.