Dagboken min

Dagboken min

Besøk hos helsesøster

HelsestasjonenOpprettet av mogh 16 feb., 2010 22:25

Fredag 29.januar 2010
5040 gram

I dag var jeg og mamma på helsestasjonen for å veie og snakke. Mamma synes jeg begynner å bli tung å bære på, ikke så rart det når jeg nå har nådd nok et kilomerke.

Mamma forteller stolt om at jeg har fått en slags rutine på sovingen min. Jeg sovner stort sett i ett-tiden på natten og da kan jeg sove til både fem, seks og syv før jeg vil ha litt bryst igjen. Deretter sover jeg gjerne en god time til før mamma står opp med meg og gir meg melk fra flaske. I mens prøver pappa å sove litt til han og, før han skal på jobb. Etter flasken kan jeg igjen sove et par timer. Det samme kan jeg om vi triller tur på dagen. Men utover ettermiddagen og kvelden er det sjeldent jeg sover mer enn en halvtime om gangen, før klokken blir ett igjen da.

Helsesøster kommer med tips om å bruke malt i melken for å unngå å gå flere dager uten noe i bleien. Vi pulverbarn skal jo levere skikkelig minst annenhver dag, helst daglig. Helt i orden for meg. Malt smaker bare søtt og godt, og så blir det så mye jobbing med disse fleredagers bleiene.