Dagboken min

Dagboken min

Dåpsdagen min

MerkedagerOpprettet av mogh 01 mars, 2010 19:56

Søndag 28.februar 2010

I dag våknet jeg og var i perlehumør. Jeg lå lenge under ranglestativet og lo og koste meg for meg selv, mens mamma og pappa styrte på for å bli klar til kirken. Det som var litt dumt med å være så mye våken på morgenen var at jeg ble veldig trøtt da vi kom til kirken. Etter litt hyl og skrik fikk jeg noe å drikke før jeg til slutt sovnet i armene til pappa. Der sov jeg til gudstjenesten var over.

Det var pappa som bar meg opp til døpefonten, mens fadderne mine, som er tante Eli og onkel Egil på mamma sin side og tante Anita og onkel Lars på pappa sin side, sto rundt og så på sammen med mamma. Et par av søskenbarna mine lurte seg visst også med opp.

Etter kirken dro vi hjem til Stokka. Der var det dekket bord til 17 og farmor sto allerede med grytene. Oldemor Aslaug trillet tur med meg slik at jeg fikk sove litt - tror jammen jeg sov over hele middagen. På menyen sto lammelår til middag, sjokoladepudding og panna cotta til dessert og masse kaker til senere på dagen. Men jeg fikk selvfølgelig bare den vanlige flasken. Gleder meg til jeg også kan smake på de voksnes mat. Og det gjør visst mamma og pappa og.

Det ble en veldig koselig dag, i alle fall tror jeg alle hadde det kjekt. De små lekte og de voksne lot praten gå. Jeg var litt mer våken igjen utpå dagen og ble da et naturlig midtpunkt. Alle ville holde meg og jeg ble sendt rundt for å hilse på beste- og oldeforeldre. Masse gaver fikk jeg også, det var blant annet bøker, album, penger og sølv. Takk skal dere ha!


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.