Dagboken min

Dagboken min

Hidra

TurerOpprettet av mogh 02 juli, 2010 20:56

Søndag 27.juni 2010

Nå er det lenge siden sist jeg har skrevet i dagboken min, men turen til Hidra må jeg jo ha med. Etter en lang biltur i mye trafikk kom vi ned fredag kveld. Ble litt sent i seng for meg, men jeg sov i bilen og holdt humøret oppe. Spennende å reise på tur til nye steder.

I går kom også Kaia, Margrete og Eirik og sammen koste vi oss i sola på terrassen. I dag gikk vi tur i Kirkehavn, Kaia i vogn og jeg i sele på magen til pappa. Idyllisk lite sørlandssted, men lite liv da sommeren ikke er kommet skikkelig i gang ennå.

Ellers har jeg det bare bra. Sover og spiser og babler i vei. Men krabbe og sitte er nok en stund til jeg mestrer. Har det bra slik jeg har det, er fornøyd og glad. I morgen er jeg forresten et halvt år igjen – regnet fra termindatoen min.


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Mormor 03 juli, 2010 13:18

For noe koselige bilder. Du er jammen blitt stor. Mormor og morfar gleder oss til vi får se deg igjen. Det er ikke mange dagene til nå. I dag reise Kristian og Eirik med båten deres til Stavanger. De skal være på Hundvåg onsdag. Så da vil Elisabeth og ungene ta seg en spasertur inn til Oldermor. Kanskje du treffer de da. Hils mamma og pappa. God klem fra mormor og morfar