Dagboken min

Dagboken min

Tur til Månafossen

TurerOpprettet av mogh 02 aug., 2010 12:20

Lørdag 24.juli 2010

I dag har jeg vært på min første fjelltur! Jeg og mamma og pappa inviterte med oss mormor og morfar opp til Månafossen og videre inn til gården Mån. Dette ble min første fjelltur, men også mitt første Sjumilsstøvel-merke. Se siden til mamma og pappa for flere bilder og info.

Jeg stortrivdes i selen på magen til pappa, men det virket som han var litt mer urolig for hvordan vi skulle komme oss frem i det bratte og ulendte terrenget. Heldigvis gikk det bra for alle fem. Fossen var stor og bråkete, jeg likte den godt så lenge jeg så den, men med ryggen til synes jeg det var litt skummelt.

Vel framme på gården hadde vi en matpause. Jeg fikk melk med vann fra termos, fruktpure og kjeks. Fornøyd som alltid. Mamma hadde pakket med piknikpleddet slik at jeg fikk ligge og sprelle litt. Deilig å være ute i frisk luft!

Vi møtte mange folk både på vei opp og ned, alle ville hilse på meg og jeg smilte tilbake. Været var fint hele veien, men solen kom ikke for fullt før mot slutten av matpausen vår. Et veldig fint første møte med fjellet. Pappa bærer meg nok gjerne rundt på flere slike turer. Takk for turen til mormor og morfar også!

Mamma og pappa sin side om turen


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.